A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Nyírkáta több utcájában kóbor ebek tartják rettegésben az embereket.

2019. április 25. - Mátészalkaleaks

Nyírkátáról érkeztek megkeresések a  MátészalkaLeaks csoporthoz. Levélíróink azért fordultak hozzánk, mert a község több utcájában csak felnőtt  kísérettel tudnak a gyermekek közlekedni,  de a felnőtt lakosság is gyakran csak botokkal és kövekkel felszerelkezve tud eljutni a buszokhoz.

Levélíróink szerint a legveszélyesebb utcák a  A Damjanich, Bátori és Meggyesi. Az egyik érintett levelében  leírta - gyermekeit minden nap kísérnie kell valakinek , mert a Meggyesi utcán a kutyák megtámadják őket. Egy másik érintett pedig azt írta, hogy a dolgozói buszjárathoz úgy tud eljutni, ha  kövekkel és botokkal felszerelkezve indul el.

A MátészalkaLeaks csoport közérdekű bejelentéssel élt az érintettekkel karöltve annak érdekében, hogy az  áldatlan állapotok megszűnjenek.

20180410_121907.jpg

Fotó: illusztráció

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr414785150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása