A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Így változik a vasúti menetrend térségünkben, 2023.december 10-től.

2023. november 28. - Mátészalkaleaks

 

110-es vasútvonal:

  • Debrecen—Fehérgyarmat viszonylatú személyvonatok – a Debrecenből munkanapokon 13:58-kor és a naponta 15:13-kor induló, valamint a Fehérgyarmatról 18:32-kor induló személyvonatok kivételével – Debrecentől csak Mátészalkáig, illetve csak Mátészalkától Debrecenig közlekednek.

 

  • Mátészalkáról eddig 4:01-kor induló, Debrecenig közlekedő személyvonat 14 perccel később közlekedik, Mátészalkáról 4:15-kor indul, Debrecenbe 5:57-kor érkezik.

 

  • A Mátészalkáról eddig 4:47-kor induló, Debrecenig közlekedő személyvonat később közlekedik, Mátészalkáról 5:28-kor indul, Debrecenbe 7:15-kor érkezik, helyette a Kraszna IC több helyen megáll, és Debrecenbe 6:46-kor érkezik.

 

  • A munkanapokon Nyírgelséről 6:24-kor induló, Debrecenig közlekedő személyvonat helyett a Mátészalkáról 5:28-kor induló személyvonat közlekedik, amely Debrecenbe 7:15-kor érkezik.

 

  • Debrecenből 4:51-kor induló, Mátészalkáig közlekedő személyvonat Debrecenből 16 perccel később, 5:07-kor indul, és 6:59-re érkezik Mátészalkára.

 

 

  • A vasárnaponként közlekedő Zajta―Debrecen―Budapest viszonylatú Hétmérföldes sebesvonat nem közlekedik az alacsony kihasználtság miatt. Helyette Zajta és Debrecen között személyvonat szállítja az utasokat. Zajtáról 14:25-kor indul, Debrecenbe 17:57-kor érkezik.

 

111-es vasútvonal:

 

  • Új menetrendi struktúrát vezet be a MÁV-START. A Vásárosnamény—Mátészalka—Fehérgyarmat útvonalon 3, ellenkező irányban pedig 4 közvetlen vonat közlekedik, míg a Mátészalka―Záhony viszonylatban közlekedő vonatok többsége csak Mátészalka és Vásárosnamény, illetve Vásárosnamény és Záhony között közlekedik. Mátészalkán a csatlakozásokat biztosítjuk Debrecen felé.

 

  • munkanap délelőtti időszakban új személyvonat közlekedik Mátészalka és Vásárosnamény között.

 

113-as vasútvonal:

  • Debrecen—Fehérgyarmat viszonylatú személyvonatok – a Debrecenből munkanapokon 13:58-kor és a naponta 15:13-kor induló, valamint a Fehérgyarmatról 18:32-kor induló személyvonatok kivételével – Debrecentől csak Mátészalkáig, illetve csak Mátészalkától Debrecenig közlekednek.

 

  • Új viszonylaton, a Vásárosnamény—Mátészalka—Fehérgyarmat útvonalon 3, visszaútban 4 közvetlen vonat közlekedik.

 

  • A vasárnapi közlekedési rend szerinti napokon Zajtáról 14:34-kor induló, Budapestig közlekedő Hétmérföldes sebesvonat nem közlekedik. Helyette Zajta és Debrecen között személyvonat közlekedik, amely Zajtáról 14:25-kor indul, Debrecenbe 17:57-kor érkezik.

 

115-ös vasútvonal:

  • kishatárforgalmi vonatok csak belföldön közlekednekTiborszállás és Nagykároly között – az alacsony utasforgalom miatt – a személyszállítás megszűnik.

 

  • A Nagykároly―Mátészalka viszonylaton közlekedő, Tiborszállásról 17:23-kor induló személyvonat belföldi pótlás nélkül megszűnik.

 

  • A Vásárosnamény, Záhony felé, illetve felől közlekedő személyvonatok útvonala Tiborszállás―Mátészalka, illetve Mátészalka―Tiborszállás útvonalra rövidül.

maxresdefault_6.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7018269409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása