A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

2022.július 1-től újra a teljes útvonalán jár a Hétmérföldes sebesvonat.

2022. június 19. - Mátészalkaleaks

A járványügyi veszélyhelyzet 2022.június 1-én megszűnt, így a közösségi közlekedés igénybevételével utazók joggal tették fel a kérdést, hogy miért nem kerültek visszavonásra a járványügyi menetrendek több mint egy tucatnyi mellékvonalon.

2022. június 18-án tette közzé a MÁV a legújabb, rendkívüli menetrend módosítását,  a legtöbb mellékvonalon visszaáll az eredeti alapmenetrend.

Térségünkben annyi a fejlemény, hogy ismét a teljes vonalán közlekedik majd a vasárnapi napokon a Hétmérföldes sebesvonat, így nem kell majd Zajta és Fehérgyarmat pótló buszozni. Üröm az örömben viszont, hogy jobbára marad a pótlóbuszozás ezen a szakaszon, annak ellenére, hogy hogy információink szerint egy BZ, egész délután a Fehérgyarmati állomáson áll.

A Nyíregyháza- Mátészalka és a Csenger-Mátészalka vonalon marad a napi egy, közvetlen vonatpár.

Az országos teljes lista, azaz a változások ezen a linken érhetőek el.

 

maxresdefault_5.jpg

Fotó: Ács Máté

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr917861385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása