A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Plazma center nyílik Mátészalkán.

2022. június 25. - Mátészalkaleaks

Sokan ismerik már a plazma adást, amely során alkalmanként 7-10 ezer forintért, némi enni és inni valóért cserébe  embereken segíthet a plazmát adó. A szolgáltatás jelenleg térségünkben csak Nyíregyházán és Debrecenben érhető el, hamarosan azonban jön a változás, az új helyszín : Mátészalka - szúrta ki a MátészalkaLeaks,  egy Internetes hirdetésben.

A  plazmaadási procedúra  35-45 percig tart alkalmanként, éves szinten akár 45 alkalommal adhat plazmát az egészséges, az orvosi vizsgálaton megfelelt státuszt kapó állampolgár.

Jó lehetőség ez az egészséges embereknek arra, hogy embereken segítsenek, hiszen a vérplazma  számos olyan létfontosságú gyógyszer alapjául szolgál, melyeket szintetikus úton nem lehetne előállítani, másrészt az anyagi ellenszolgáltatás is kecsegtető, na és persze a vállalkozó is jól jár, hiszen legtöbbször busás haszonnal adhatja el a vérplazmát külföldre.

A Plasma Expert KFT. Mátészalkán is terjeszkedik, már el is kezdte a mátészalkai plazma centerbe  a munkatársak verbuválását.

 

img-2.jpg

Fotó: Andras Lung Photography@2016

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2217867213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása