A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Lezárult az első utasforgalmi felmérés a Nyíregyháza és Mátészalka között közlekedő buszokon.

2023. január 25. - Mátészalkaleaks

Lassan két hónapja próbálunk tenni annak érdekében, hogy főképp a pénteki napokon,  minden Nyíregyháza és Mátészalka között  busszal utazni szándékozó utas felférjen a kora és késő délutáni járatokra. Olvasói jelzések alapján közérdekű bejelentést tettünk a  VPE Vasúti Pályakapacitás-elosztó Kft. Közlekedés-szervezési Igazgatóság, Közszolgáltatási Szakterület ÉSZAKKELET-MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉSSZERVEZŐ IRODA felé, hiszen ahogy arról több tucatnyi  követőnk írt, már gyakran Nagykállóban is olyannyira tele vannak a buszok, hogy már ott sem férnek fel a járatra.

Így, főleg akik Mátészalkán túlra utaznak, gyakran csak a  következő járatok valamelyikére tudnak felférni, amely azt eredményezi, hogy akár egy órát is élvezhetik a Mátészalka Vasútállomás  vendégszeretetét és így órákkal később juthatnak csak haza.

Most egy második utasforgalmi felmérés kerül megtartásra 2023.február 06 és 2023.február 12 között, és utána alakítják ki álláspontjukat a szakemberek.

Kérjük az érintetteket, hogy  az említett időpontban próbáljanak meg felférni arra a buszra, amelyre szinte még soha nem sikerült, így a döntéshozók szembesülhetnek majd  a problémával.

A levél:

 

sztb_level.png

 

cimlap_29_1_1.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr618034274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása