A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Megtörténik ebben az évben a Mátészalkai Kórház előtti járdaszakasz rekonstrukciója?

2018. június 15. - Mátészalkaleaks

Lassan egy éve jeleztük Mátészalka Város Műszaki Irodája felé azt a problémát, hogy a Kórház előtti, Mátészalka Város Önkormányzatának kezelésében lévő járdaszakasz hiányos. Akkor még  Kovács István irodavezető válaszolt levelünkre, amelyben  türelmét kérte a lakosságnak,  és árajánlatot kért a Szalka-Víz KFT-től. Akkor azt ígérte levelében, hogy a 2018.évben megújulhat a frekventált helyen lévő járdaszakasz.

Pár hete ismét  elővettük az ügyet, és közérdekű adatigénylésben kértünk információkat a járdaszakasz felújításával kapcsolatban. A válasz ismét a tavalyihoz hasonló volt. Ismét árajánlatot kértek, most Pankotai László, Műszaki Iroda Vezető, és amennyiben beilleszthető a költségvetésbe a Szalka-Víz KFT átal becsült költség, akkor lesz felújítás

Arra, hogy beilleszthető-e a költségvetésbe az említett járdaszakasz felújítása, pár napon belül közérdekű adatigénylés keretein belül kérünk választ az illetékesektől.

 

img_20170728_101726_1.jpg

 Egy év után, végre rendeződhet a frekventált járdaszakasz sorsa?

 

korhaznal.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1014050530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása