A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Legkésőbb 2018-ban megtörténik a Mátészalkai Területi Kórház előtti járdaszakasz rekonstrukciója!

2017. augusztus 30. - Mátészalkaleaks

Két hete a Mátészalkaleaks csoport közérdekű bejelentést tett amelyben a Mátészalkai Területi Kórház előtti járda rossz állapotára kívántuk felhívni a figyelmet.

 

Válasz érkezett a közérdekű bejelentésünkre, amelyet a lentiekben olvashatnak.

 

Tájékoztatom, hogy a járda Mátészalka Város Önkormányzatának kezelésében van. A járdafelújításra vonatkozóan a Szalka-Víz Kft-vel (a velük fennálló közszolgáltatási szerződés értelmében) felvettük a kapcsolatot árajánlatkérés céljából, a járdaszakasz felújítását az ajánlat beérkezése és költségvetési keretünkbe való beillesztése után van lehetőségünk megvalósítani. A bekerülési költség ismeretében legkésőbb 2018-ban a járdaszakasz rekonstrukciója megtörténik.

 

Kovács István

Mátészalkai Polgármesteri Hivatal

Műszaki Irodavezető

 

aszfalt.jpg

 

Véleményünk szerint:

A kórház  rekonstrukciója közben lett a járda  egyes területeken felmarva a kórház előtt. A kivitelezőnek az eredeti állapotot vissza kellett volna állítani.

 

img_20170728_101726.jpg

 Jelenleg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8612791192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása