A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Hiányos a kórház előtti járda, közérdekű bejelentést tettünk.

2017. augusztus 14. - Mátészalkaleaks
Tisztelt Önkormányzat !
 
Az alábbi közérdekű bejelentéssel fordulunk Mátészalka Város Önkormányzatához,  kérjük, hogy legyenek szívesek kivizsgálni bejelentésünket, és  amennyiben Önök az illetékesek, megtenni a szükséges intézkedéseket.
 
Bejelentésünk az alábbi törvényen alapul,

2013. évi CLXV. törvény,1. § /3.pont

"Közérdekű bejelentés: olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja. A közérdekű bejelentés javaslatot is tartalmazhat.
 
A bejelentés tárgya:
 
A Kórház előtti járdaszakasz nincs jó állapotban. Hiányos a járda burkolata,és így  nehézkes kerekesszékkel és babkocsival ott közlekedni.Kijavítása, közérdek.
 
Javaslat:
 
Amennyiben a terület közterület, legyenek szívesek a járdát kijavítani.
 
Amennyiben a terület a Kórházhoz tartozik, akkor legyenek szívesek értesíteni őket, hogy intézkedjenek a járda javításával kapcsolatban.
Üdvözlettel:
-Mátészalkaleaks csoport-
img_20170728_101726.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1012747320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása