A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Már baktalórántházi tüdőgondozó sem fogadja a mátészalkai körzet lakosait !

Levélíró kampányt indít a Mátészalkaleaks és az Őrleaks.

2017. március 21. - Mátészalkaleaks

Pár nappal ezelőtt arról írtunk, hogy  a mátészalkai tüdőgondozó túlterhelt, a hétfőtől-péntekig, a lakosság részére biztosított napi két órás  tüdőszűrési lehetőség  alultervezett, és a rendelkezésre álló géppark nem elegendő a mátészalkai körzet lakosságának a  kiszolgálására.

A jelenlegi állapotok szerint, van olyan állampolgár, akinek három hónapot kell várakoznia , hogy elvégezzék rajta a tüdőszűrést. Ahogy arról már írtunk, a mátészalkai körzet betegei a baktalórántházi  Tüdőgondozó Intézet szolgáltatását vették igénybe.

A mai napon kapott hivatalos információ szerint:a  baktalórántházi Tüdőgondozó Intézetben a területen kivüli betegek tüdőszűrését nem végezzük el.

 

Az illetékes tüdőgondozó intézetbe kell menni.

 

    Most Te is tehetsz azért, hogy ebben a helyzetben változást érjünk el !

A Mátészalkaleaks és az Őrleaks csoport a jelenlegi helyzetet tarthatatlannak tartja, ezért közös levélíró kampányt indít annak érdekében, hogy a jelenlegi helyzetben  pozitív változás következzen be!

A kórház e-mail címe:  igazgatas@szalkakorhaz.hu

Hogy mi is az a levélíró kampány?
Amikor egy fontos ügyben összefognak az érintettek, és az illetékeseknek küldött sok-sok levéllel felhívják a figyelmet egy problémára, amelynek a megoldását el akarják érni.
Mit kell tenned?
Két lehetőség közül választhatsz.Saját magad írhatsz rövid levelet, vagy bemásolhatod az általunk írt levelet.
Ha az első lehetőséget választod, akkor saját szavaiddal írj pár mondatot arról, hogy miért tartod elfogadhatatlannak a sokszor három hónapos  várakozási időt, valamint említsd meg azt is, hogy a hétfőtől-péntekig, 13 órától-15 óráig tartó tüdőszűrésre rendelkezésre álló idő kevés. Térj ki arra is, hogy Te mint állampolgár, szeretnéd azt ha ezekben az állapotokban változás lenne, és hogy legyenek szívesek felülvizsgáni a jelenlegi rendszerüket.
A második esetben, az alábbi levelet kell bemásolnod, és egy e-mailben elküldened a mátészalkai Kórház részére.
Tisztelt Mátészalkai Kórház!
Tudomásomra jutott, hogy Mátészalkán, egy normál tüdőszűrésre akár több hónapot is kell várakozni. Ezt elfogadhatatlannak  tartom.
Információim szerint, a rendelési idő, hétfőtől-péntekig, 13 órától- 15-óráig tart, ez a véleményem szerint nem elegendő a mátészalkai körzet betegei számára.
Kérem a Tisztelt Mátészalkai Kórházat, hogy a  tüdőszűrés várakozási idejének a jelentős csökkentésének az érdekében tegyen intézkedéseket, és a rendelési idő óraszámát is legyen szíves úgy kialakítani, mint ahogyan az még a tüdőgondozó régi épületében volt, tehát legyen szíves azt növelni.
Mátészalka,  (dátum)................                                         ....................................... (aláírás)
images_4.jpg
tuedoszures-300x200.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8012358307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása