A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Éjféltől megállnak a távolsági buszok a Kórház utcán !

A Rácz kertiek több éves álma válik valóra ...

2016. december 10. - Mátészalkaleaks

Mint ahogyan arról a közelmúltban   beszámoltunk, a Mátészalkaleaks csoport és  Rácz kerti lakosok összefogásának eredményeképpen,  több éves álma válik valóra 2016.december 11-től a Mátészalka, Rácz kerti városrészében élő lakosoknak, hiszen a Nyírbátoron keresztül Debrecenbe és Nyíregyházára közlekedő buszjáratok megállnak majd a városrész eddig kihasználatlan Kórház utcai megállójában. A visszaúton sem kell  1,5-2,5 kilométert kutyagolniuk a városrész lakosainak a buszállomástól,  mert a Debrecen és Nyíregyháza felől érkező, Nyírbátoron keresztül közlekedő buszokról a busztársaság, szintén biztosítja a leszállási lehetőséget az új megállóban.

Eddig, ezekre  a buszjáratokra csak a buszállomáson volt lehetőség fel és leszállni.

Több száz család mindennapi életvitelét  befolyásolja pozitív irányba  az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. által  bevezetett intézkedés, hiszen hétköznaponként így nem kevesebb mint 45 új lehetőségük lesz az utazásra.

 

 

 

eredmeny.png

 

Már a menetrendi keresőben is megjelent az új lehetőség.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6512039017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása