A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Újabb dokumentum

2016. április 05. - Mátészalkaleaks

 fejlec_1.png

Új autóbuszvonal, új járatok – menetrendi fejlesztések a helyközi autóbusz-közlekedésben

 

Folytatódik a szolgáltatás-fejlesztés a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben: a 2015/16. évi Hivatalos Autóbusz Menetrend tavaly decemberi életbe lépésétől bevezetett, éves szinten mintegy 234.000 többletkilométert jelentő járatfejlesztések után 2016. április 4-től ismét bővítette az utazási lehetőségeket az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.

 

Tájékoztatjuk tisztelt Utasainkat, hogy 2016. április 4-től Mátészalka-Nyíregyháza között autópályán közlekedő új autóbuszjáratokat indítottunk Fehérgyarmatról Nyíregyházára. A 4237 Nyíregyháza-Jármi-Mátészalka-Fehérgyarmat új autóbuszvonalon - Nyíregyháza-Jármi között autópályán közlekedve - munkanapokon:

  • 5.45 órakor Fehérgyarmatról Nyíregyházára,

  • 14.05 órakor Mátészalkáról Nyíregyházára,

  • 11.00 órakor Nyíregyházáról Mátészalkára,

  • 17.05 órakor Nyíregyházáról Fehérgyarmatra indulnak új járatok.

Ezen túlmenően a hétvégi időszak jobb kiszolgálása érdekében – szintén az autópályán – a hetek első iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti napokon 16.00 órakor közlekedik autóbuszjáratunk Fehérgyarmatról Nyíregyházára. A járatokon ingyenes wifi-elérést biztosítunk!

 

További új járatok:

 

A hetek első iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti napokon 16.00 órakor új autóbuszjáratot indítunk Nyíregyházáról (Baktalórántházán át) Mátészalkára.

A hetek első iskolai előadási napját megelőző munkaszüneti napokon 19.05 órakor új autóbuszjáratot indítunk Mátészalkáról (Nagykállón át) Nyíregyházára.

 

Szabadnapokon az esti órákban egy új járatpárt helyezünk forgalomba. Ennek megfelelően

  • Új járat indul 17.05 órakor Mátészalkáról (Nagykállón át) Nyíregyházára,

  • Új járat indul 19.00 órakor Nyíregyházáról (Nagykállón át) Mátészalkára.

 

A megye és a régió további menetrendi fejlesztéseiről a www.emkk.hu weboldalon részletes tájékoztató olvasható.

 

A fejlesztések mértéke régiós szinten összességében 81.447 km/év, melynek nagy részét a Nyíregyháza-Mátészalka közötti autópályás eljutási lehetőségek beindítása eredményezi.

 

Az érvényes menetrendi adatok megtalálhatók a www.emkk.hu honlapon, a Menetrend/Vonali menetrendek menüpontban, illetve a www.menetrendek.hu címen elérhető országos menetrendi keresőprogramban. Kérjük tisztelt Utasainkat, hogy tájékozódjanak az interneten vagy autóbusz-állomásaink információs szolgálatainál az aktuális menetrendekről. Bízunk benne, hogy az új utazási lehetőségek az Utazóközönség megelégedésére szolgálnak.

Kellemes utazást kíván az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr558568454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása