A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Két napot bírt a Fehérgyarmati CT, ráadásul a mátészalkai még jelenleg is üzemképtelen.

2021. november 26. - Mátészalkaleaks

Tegnap adtunk arról hírt, hogy a Fehérgyarmati CT berendezést  a szerdai napon megjavították, és újból végeznek vizsgálatokat Fehérgyarmaton. Ma délután kaptuk a hírt,  hogy ismét  elromlott a Fehérgyarmati berendezés,  el kellett küldeni a vizsgálatra oda rendelt betegeket.

A Mátészalkai berendezés még jelenleg is üzemképtelen, hiszen az 2021.november 02. óta áll ,tehát lassan egy hónapja folyik a javításhoz szükséges  alkatrészek beszerzése. Az akut eseteket a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Radiológiai Osztálya látja el továbbra is.

A MátészalkaLeaks csoport az SZSZBMK kommunikációs vezetőjét, Vitkai Évát kérdezte a mai napon a mátészalkai CT ügyéről, az  esti órákig nem kaptunk választ.

 

rbaktkpturbxy9lnmqyzdnmmdnlzjkxmmm5odninjvkzgqyztfjmzhhmy5qcgeslqmaam0d6m0cmpuczqnsamld.jpeg

Fotó: www.egeszsegkalauz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7716766074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása