A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A regionális közlekedésről tanácskoznak Debrecenben.

2020. március 03. - Mátészalkaleaks

A regionális közlekedés aktuális kérdéseiről tanácskoznak 2020.március 05-én Debrecenben, az  Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotelben. Immár 15. alkalommal kerül megrendezésre az esemény. A téma: a  közlekedés, mint szolgáltatás / Kihívások a nagyvárosok és azok agglomerációjának mobilitásában

A meghívottak között szerepelt Mosóczi László, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, Kerékgyártó József a MÁV-Start Zrt. vezérigazgatója, valamint Dávid ilona a Volánbusz Zrt-. elnök-vezérigazgatója. Egyikük sem lesz jelen a konferenciának meghirdetett eseményen.

A kiküldött programból az derül ki, hogy nem szánnak időt a felmerülő kérdések megválaszolására.

Pedig a konferencia fogalma a következő: előre meghatározott napirend és program szerint zajló, általában problémamegoldó ülés, ahol a hallgatóság kérdezhet, reagálhat, kritizálhat vagy vitatkozhat. A kongresszusnál kisebb létszámú összejövetel és kevesebb kérdés megtárgyalására irányul. Nem hosszú időtartamú.

Mindenesetre a MátészalkaLeaks a helyszínen lesz, így első kézből fogunk beszámolni az ott elhangzott dolgokról.

Amennyiben mégis lehet majd kérdezni az előadókat, akkor a Mátészalka-Debrecen vasútvonallal kapcsolatos kérdéseinket fel fogjuk tenni.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9115502336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása