A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Fejlesztik az egy napos sebészeti ellátást Mátészalkán.

2019. július 04. - Mátészalkaleaks

Fejlesztik az egy napos sebészeti ellátást a Mátészalkai kórházban, fedezte fel a MátészalkaLeaks csoport az Európai Unió közbeszerzési értesítőjében.

Az egy napos sebészet fejlesztése  a hotel-diagnosztikai tömb negyedik és ötödik emeletén valósul meg.

A hotel-diagnosztikai tömb negyedik és ötödik  emeletének nyugati szárnyában kapnak helyett a kórtermek, kiszolgáló egységek és orvosi szobák. A kivitelezés során egy nyolc  ágyból álló fektető rész kerül kialakításra, melyekhez az alaprajzi elrendezés megváltoztatása szükséges.

A beruházás során több munkálatot elvégzése szükséges. llyenek a szakipari részek teljes körű bontása, külső belső nyílászárók cseréje, vakolási, szárazépítési, aljzatolási munkák, padlóburkolat cseréje, falburkolatok készítése, fal és mennyezetfestés, álmennyezet készítés, kapaszkodók, ütközésvédők kiépítése, beépített bútorzat kiépítése, épületgépészeti felújítás, terv szerinti helyiségek klimatizálása, használati melegvíz, hidegvíz, szennyvíz, alapvezetékek és szerelvények teljeskörű cseréje, fűtési rendszer felújítása, új radiátorok beépítése, elektromos alapvezetékelés, szerelvények teljeskörű cseréje, világítótestek cseréje, nővérhívó alapvezetékelés, ágysávok elektromos alapvezetékelése. Informatikai, telefon, TV hálózatok alapvezetékelése és csatlakozási pontjainak kiépítése. Orvosigáz rendszer meglévő hálózatról történő kiépítése.

Az átalakítással érintett alapterület: nettó 492,21 m2.

 

203653_g_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7214925814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása