A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Csótányinvázió a Bajcsy Zsilinszky utcán. Elmozdulás történt.

2019. június 25. - Mátészalkaleaks

Két héttel ezelőtt Mária fordult hozzánk a Bajcsy Zsilinszky utca lakóinak problémájával.

Akkor ezt írta: " a lépcsőházunk előtti két aknából minden éjszaka özönlenek a csótányok, és másznak be a lépcsőházba, a falon felmásznak. Minden évben jelzem a hivatalnak, most pedig Önöknek. Nem igaz, hogy nem lehet ezt a problémát megszüntetni, vagy a rajzás előtt az aknát kifertőtleníteni. Mindig ahogy meleg lesz, előjön ez a probléma. Bemennek az üzletekbe is. "

Akkor azt tanácsoltuk a lakóknak, hogy forduljunk közösen  az aknák tulajdonosához a Nyírségvíz Zrt-hez. Közérdekű bejelentést tettünk, amelyet  a hatályos jogszabályok által előírt 15 napon belül kivizsgált  a Szabó Istvánné vezérigazgató asszony által vezetett cég. Elrendelték az aknák lemosását és klórmésszel való fertőtlenítését, így megoldódni látszik a több éves probléma.

A szolgáltató levele a lentiekben olvasható:

 

 

level1_3.png

 

hlaktkqturbxy9imta0zwmxy2rhnjdjzjfiy2myzwi4mtbmnza5ywy5zc5qcgvnkpudaufnap7naxitbc0dim0bwg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr4114911584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása