A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

M49-es gyorsforgalmi út: pár napon belül aláírhatják a szerződést.

2022. január 31. - Mátészalkaleaks

Még 2021.október végén járt le az M49 gyorsforgalmi út, M3 autópálya és Ököritófülpös közötti szakasz kivitelezési feladatainak elvégzésére kiírt  közbeszerzés ajánlatainak, részvételi kérelmeinek benyújtásának határideje. A napokban megjelent a  Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben egy összegzés, amelyet kiszúrt a MátészalkaLeaks csoport.

A dokumentumból kiderül, hogy a szerződéskötési moratórium 2022.február 04-én jár le,  így csak utána köthető meg a szerződés amelynek nyertese a  Duna Aszfalt Építő Zártkörűen Működő Részvénytársaság, amely  nettó 138 046 671 674  Forintért építheti a 28,2 km hosszú, egybefüggő 2x2 forgalmi sávos autóutat, 4 db külön szintű csomóponttal és 5 db körforgalmi csomóponttal, 22 db műtárggyal, kétoldali komplex és egyszerű pihenővel, 3,3 km hosszú Győrtelek elkerülő (másodrendű főút) szakasszal, valamint a szükséges közműépítéssel együtt. 

 

gyorsforgalmi_1.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr10017013848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása