A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Buszközlekedés:Paposon sem minden papsajt.

Rendszeresen késik a reggeli járat, előfordult az is, hogy nem volt pótlóbusz.

2019. február 08. - Mátészalkaleaks

Papos községet több mint nyolcszázan lakják, Mátészalkától 7 kilométerre található. A község lakóinak nem minden papsajt mostanság, mert az EMKK Zrt által üzemeltetett  buszjáratok  közül a reggel 6 óra 45 perckor Mátészalkára induló többször sokat késik, vagy egyáltalán nem érkezik meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti felében található településre.

A hozzánk érkezett bejelentés szerint: " volt olyan alkalom,  hogy fél óráig álltak a gyerekek a buszmegállóban,  felhívtam az EMKK-t  ahol azt mondták lerobbant a busz és nincs helyette másik. Ezen a héten is késett a  szerdai napon  a busz kb . 30 percet, ekkor ismét felhívtam az EMKK-t, hogy lesz-e pótlóbusz, ekkor  azt mondta a diszpécser "csókolom, én azt honnan tudjam?  Innen nem tudom megmondani"- mondta el csoportunknak bosszúságát Gyöngyi nevű olvasónk.

A MátészalkaLeaks csoport az érintettekkel közösen közérdekű adatigénylést nyújt be az EMKK Zrt-hez, hogy tisztázzák a késések és járatkimaradások okait. 

 

big_0008471619.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7014615656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása