A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Siker: hamarosan módosítják a Csengerből 6 órakor Mátészalkára induló busz menetrendjét.

Így a Csenger felől érkező utasok elérik majd a 6 óra 54 perckor Debrecenbe induló vonatot.

2018. október 26. - Mátészalkaleaks

Pár napja arról írtunk, hogy hétköznaponként  a  Csengerből 6 órakor és 6  óra 05 perckor induló járatok, a 2018.december 08-ig érvényben lévő vágányzári menetrend miatt nem érik el a 7 óra 03 perc helyett  6 óra 54 perckor induló, Mátészalka és Debrecen között közlekedő személyvonatot. Ugyanez a helyzet  a vasárnapi napokon is, hiszen akkor is lekésik a Mátészalkáról, Debrecen irányába induló személyvonatot a Csenger irányából busszal érkező  emberek, így két órát kénytelenek várakozni a mátészalkai vasútállomáson.

A helyzet mielőbbi megoldása érdekében pár érintett a MátészalkaLeaks csoport segítségével az Északkelet-Magyarországi Közlekedészervező Irodához fordult menetrend módosítási kérelemmel.

A szakértők megvizsgálták a  lakossági igényt és jogosnak találták. A módosítás bevezetése még pár napot igényel az EMKK Zrt részéről, olvasóinkat majd tájékoztatjuk a fejleményekről a MátészalkaLeaks blogon.

Az intézkedéssel mintegy tízezer fő közlekedési lehetőségei javulnak.

A levél:

 

level1_1.png

level2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6414324179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása