A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Ismét a szennyvízben járnak a Rácz kertben!

Elfogyott a türelem, amennyiben nem hárítják el a több éve fennálló hibát, kezdeményezni fogják a szolgáltató felelősségre vonását.

2017. október 27. - Mátészalkaleaks

Több éve komoly problémával küzdenek a lakók  Mátészalkán, a Rácz kert városrészben, a Báthory tér elején. Szinte minden héten feltör a szennyvíz a csatornahálózatból. A szolgáltató (Nyírségvíz  Zrt.) már többször ügyködött a helyzet megoldásán, de ez tartós javulást ez nem eredményezett.

Így jelenleg is hétről-hétre elárasztja a szennyvíz a nagy forgalmú járdát. Ez közegészségügyi szempontból is veszélyt jelent a lakosságra, nem is beszélve arról, hogy a terjengő szag sem kellemes.

Jeneleg is látszik a járdán az, hogy legutóbb is 20-30 méter hosszan szennyezte be  a járdát a csatornahálózat tartalma.

A Rácz kertben most megelégelték a szolgáltató tehetetlenségét és egy hetet adtak a szolgáltatónak a helyzet rendezésére. Amennyiben egy héten belül nem kezdi meg a hiba feltárását a szolgáltató, és nem szünteti meg véglegesen a több éve fennáló hibát, úgy a szolgáltató felettes szervéhez  fognak fordulni, kezdeményezni fogják a szolgáltató felelősségre vonását.

 

img_20171026_101236.jpg

img_20171026_101314.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1013109500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása