A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Elég volt ! Nem akarnak tovább a szennyvízben járni a Rácz kerti lakosok!

Több éve küszködnek a közterületen feltörő szennyvízzel...

2016. november 16. - Mátészalkaleaks
Több éve, minden csapadékosabb napon feltör a szennyvíz a mátészalkai Rácz kertben. A lakosok most megelégelték a teszetoszaságot, és saját kezükbe vették az ügy megoldását.
Levelet fogalmaztak meg a szolgáltatónak és a város jegyzőjének annak érdekében, hogy az ügy rövid időn belül rendeződjön.
Tisztelt Nyírségvíz !
Az alábbi közérdekű bejelentést legyenek szívesek kivizsgálni, és megtenni a szükséges intézkedéseket.
Mátészalkán, a Kórház utcáról a Rácz kert lakótelep felé lefordulva, A Báthory tér elején, a szennyvíz csatornából szinte minden nap feltör a szennyvíz.Képek mellékelve.
Mivel a környéken nagy létszámú iskola üzemel, gyermekvédelmi központ található, ezért  a helyzet megoldása sürgető lenne.
Ahogyan a képen látható, a szennyvíz feltörésekor a közlekedés csak az úton, vagy még ott sem megoldott a gyalogosok számára, hiszen ott is folyik a fekália, így rendkívül belesetveszélyes helyzetek alakulnak ki. Arról nem is beszélve, hogy közegészségügyileg is aggályos a szituáció.
Kérem bejelentésem kivizsgálását, és az intézkedések mielőbbi megtételét.
Köszönöm.
2016.november 16. ,                   Benyó Sándor, a Rácz kerti lakosok nevében
racz_kert.jpgimg_20161116_153954.jpgfekália nyomai a járdán

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2011965989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása