A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

Közérdekű adatigénylés: az utasok számáról, a tervezett felújításokról érdeklődünk.

2017. február 02. - Mátészalkaleaks

KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNYLÉS

 

 

Tisztelt Adatgazda !

 

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján közérdekű adatigényléssel fordulunk Önökhöz.

Kérdéseink:

 

1,

A2016-os évben hány utas vette igénybe a Mátészalka-Nyíregyháza és a Mátészalka-Debrecen vasúti viszonylatot?

 

2,

A 2016-os évben milyen állagmegóvási, fenntartási, és fejlesztési munkálatok valósultak meg a  Mátészalka-Nyíregyháza és a Mátészalka-Debrecen vasúti viszonylatokon? 

 

3,

A 2017.évben a Mátészalka-Nyíregyháza és Mátészalka-Debrecen vasúti viszonylatokban milyen költségkeret áll rendelkezésre a pálya feújítására, milyen feújítások fognak megtörténni annak érdekében, hogy a jelenlegi lassú jelenek száma csökkenjen, és a menetsebesség növekedhessen az említett két vasútvonalon?

 

Adatigénylésünk  az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérjük, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésünknek,  15 napon belül tegyenek eleget.
Amennyiben nem Önök az adatgazdák, a hatályos törvények szerint legyenek szívesek közérdekű adatigénylésünket  oda átirányítani.​
-Mátészalkaleaks-
101844_g.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9212176630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.