A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Megérkezett a Szalkatávhő válasza !

2016. november 04. - Mátészalkaleaks

Engedjék meg, hogy néhány mondatban reagáljak a bejelentésben felvetett vádakra. Rögtön a levél elején a következőket olvashatjuk:

 

„A csöveket amiket kicseréltek, otthagyták, amiből már néhány szorgos egyén szépen el is tulajdonított néhányat.”

A kibontott csöveket a kibontás ütemében a Szalkavíz Kft. segítségével többszöri alkalommal beszállítottuk telephelyünkre, tárolásuk a mai napig itt történik.

 

„A szeméttel sem igazán tudnak mit kezdeni, ezt a mocskot kell már néznünk nap mint nap.”

Munkatársaink folyamatosan takarítottak a kivitelezők után. A kivitelezők 2016. 10. 29.-én szombaton is dolgoztak, a mi munkatársaink viszont aznap már nem. A fényképeken látható szemét nagy része a szombati munkavégzés után maradt ott, melyet a kivitelezők nem takarítottak el maguk után. Ezt feltétlenül jelezni fogom a kivitelezők felé. A takarításról a következő munkanapon (2016. 11. 02.-án szerdán) gondoskodtunk.

 

„Semmilyen jellegű tájékoztatást nem kaptunk, hogy mikor lesz készen, mikor lesz az eredeti (!!) állapot visszaállítva.

Gondolok én most itt arra, hogy a térkövet megint csak visszarakosgatják és beszakad, mert az alapját kibontották, pl. Szerintem az is hozzátartozik, hogy ezeket normálisan helyrehozzák.”

A kivitelezési munkálatok kezdetén tájékoztató cédulákat helyeztünk el minden lépcsőházban arról, hogy mikor várható a fűtési vezetékek beüzemelése, mikor kezdődik a melegvíz vezetékek rekonstrukciója. A melegvíz vezetékek rekonstrukciójának ütemterve időközben módosult. Egy provizórikus vezetéket építtettünk ki a zavartalan szolgáltatás érdekében, ám ez napokkal meghosszabbította a kivitelezési munkálatok végső határidejét.

A rekonstrukcióból már csak az utószigetelési munkálatok vannak hátra. Amint ezzel végeznek a kivitelezők – ígéretük szerint 2016. 11. 08.-ig – mi rögtön elkezdjük a munkaterület teljes helyreállítását, amely további két hetet fog igénybe venni. Külön gondot fogunk fordítani a lépcsőházi bejárók helyreállítására.

 

„Az én véleményem szerint nincs jól elkerítve  a munkaterület, a gödrök fedetlenek, az éles/rozsdás csövek pedig a földön hevernek, azokban  bárki eleshet.”

Az előbb említett tájékoztatóban leírtuk, hogy a Szokolay út ezen egész része munkaterület, a munkaterületre idegeneknek belépni tilos. Az érintett útszakasz mindkét végét kordonokkal zártuk le. A munkagödrök egyesével történő elkerítése nem megoldható. A tájékoztatóban kértük az ott lakókat, hogy lépcsőházaikat ne a Szokolay út felől, hanem a külső oldalakról, a hátsó bejáratok felől közelítsék meg. Ennek ellenére az ott lakók a kordonokat rendszeresen megkerülve a munkaterületen közlekedtek.

 

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésükre.

 

Üdvözlettel:

 

Dankó Attila

Ügyvezető

 

Mátészalkai Távhőszolgáltató Kft.

4700 Mátészalka

Munkácsy u. 17.

 

Tel.:     +3644/502-544

Fax:      +3644/500-039

msztavho@keletnet.hu

www.szalkatavho.hu

 

letoltes_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7911929031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása