A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Adatigénylés: az önkormányzat felkészült a téli hónapokra?

2016. október 30. - Mátészalkaleaks

Tisztelt Jegyző Úr !

Hamarosan itt a tél. Arról érdeklődnék, hogy az önkormányzat felkészült-e már a téli hónapokra, azaz a síkosságmentesítésre  és hó, minél gyorsabb és szakszerűbb eltakarítására.
-Kérem tájékoztassanak arról, hogy az önkormányzat, milyen anyagokat, milyen értékben szerzett be annak érdekében, hogy a téli hónapokban biztosítani tudja a város útjainak a síkosságmentesítését.
- Kérem tájékoztassanak arról, hogy milyen gép kapacitás áll rendelkezésre a téli hónapokra a hó eltakarításhoz?
- Kérem tájékoztassanak arról is, hogy az önkormányzat igénybe vesz-e  valamilyen munkafolyamathoz  ( síkosság mentesítéshez és a hó eltakarításhoz) külsős vállakozókat? Ha igen, hány vállalkozót és milyen összegért?

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésének értelmében, kérem, hogy  jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésemnek 15 napon belül tegyen eleget.

 

2016.Október 30.

 

 

Válaszát előre is köszönöm.

 

Üdvözlettel:             Szabó Zoltán

 

1367494023_600x500.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9711915197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása