A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Csodaszer Ukrajnából

2015. augusztus 19. - Mátészalkaleaks

Történetünk egy szatmári kisvárosban játszódik, ahol még nagy hagyománya van a KGST-jellegű vásároknak.

 
 

 

 

 

Gyakorta kopogtatnak a házaknál ukrán és román árusok, akik olcsón kínálják az igencsak lapos pénztárcákkal rendelkező embereknek kétes minőségű portékáikat. Ügyesen csinálják, hiszen az egyszerű emberrel elhitetik, hogy jól jár. A kezdő árnállényegesen olcsóbbra is le tudja alkudni a vételárat a “szerencsés vásárló”.

A hihetetlen üzleti érzékkel és remek mondókával rendelkező árus legutóbb egy tenyeres-talpas asszonynak rukkolt elő nagy árengedménnyel.

„Csak önnek, csak most, 1000 forint helyett mindössze 600 forintért odaadom!” – szólt a kereskedő. A vásárló nyelt egy nagyot a hihetetlen árengedmény hallatán, és kapva-kapott a soha vissza nem térő alkalmon: 6 darabot is kért a minden betegségre hatásos csodaszerből.

 

Az üvegen ukrán felirat díszelgett. Mivel ismerem ezt az idegen nyelvet, könnyedén lefordítottam, hogy a literes üvegekben 100 százalékos gránátalma gyümölcslé található. Hogy milyen betegségekre ajánlotta jó szívvel az eladó? Vérszegénységre, minden belső szervi bajra, lábfájásra és sok-sok egyéb nyavalyára.

Úgy tűnik, a kereskedő minden kórság ellenszerét elhozta vásárlóinak a közeli Ukrajnából, ráadásul akciós áron! És íme a bizonyíték, hogy az emberi hit és hiszékenység valóban csodákra képes: egy idős asszony a duzzadt lábát kezelte külsőleg a „csodaszerrel”, és reggelre lelohadt a duzzanat!

Szívből örülök a gyógyulásának, nekem azonban továbbra is fenntartásaim vannak a gyanús csodaszerrel és azok árusítóival szemben

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr497717106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása