A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Nyírbátorban már lazítanak hétfőtől a maszkviselés szabályain.

2021. február 04. - Mátészalkaleaks

Lazításra lát okot Nyírbátor városának polgármestere a város közterületein való  maszkviselés terén, így a következőket fogalmazta meg Facebook oldalán:

"Az eltelt pár hónapot figyelembe véve szükségesnek találtuk a maszk viselés szabályozásával kapcsolatos döntés átgondolását. 2021. február 8. napjától csak a város lakossága által leginkább látogatott részekre, így a közintézmények és nagyobb kereskedelmi egységek környezetére és parkolóira lesz érvényes a maszk viselésének kötelezettsége."- írja Máté Antal.

Mátészalka városában még nincs hír hasonló intézkedésről, hiszen  2020. november 14. (szombat) 0.00 órától a maszkviselés általánosan  kötelező a közterületeken és az önkormányzati területeken, kivételt képeznek  a közparkok, zöldterületeken, egyéni sporttevékenység szabadban való eltöltése.
Levélben forultunk Mátészalka város polgármesteréhez azzal kapcsolatban, hogy egy esetleges lazítás, "napirenden" van-e.
Amennyiben választ kapunk, azt soron kívül közöljük.
1585156032-y7dctufb4_md.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1316415910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása