A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Felülvizsgálták és módosították az esténkénti Kraszna Intercityhez csatlakozó buszok menetrendjét.

2019. március 29. - Mátészalkaleaks

Két hete még arról írtunk, hogy az EMKK Zrt. nem módosítja  azoknak a buszoknak a menetrendjét amelyek az esténként 19:46-kor Budapestről érkező Kraszna Intercitytől biztosítják a továbbjutást Csenger, illetve Vaja felé. Akkor menetrend módosítás helyett várakozási időt írt elő a buszos szolgáltató. Az elmúlt hetek panaszai miatt felülvizsgálta álláspontját  a busztársaság, és az alábbi módosításokat eszközölte.

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2019. március 27-től 2019. május 03-ig a 100 Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony - [Chop] vasútvonalon Kaba - Hajdúszoboszló állomások között végzett pálya karbantartási munkák miatt a 110 Debrecen - Nyírbátor - Mátészalka vasútvonalon bekövetkező változásokhoz igazodóan a következő menetrend szerinti járatmódosítások kerülnek bevezetésre.

 

4326 Mátészalka - Porcsalma - Pátyod - Szamosangyalos - Csenger autóbuszvonalon
  • a Mátészalka, autóbusz-állomásról munkanapokon 19.45 órakor induló, Csenger, autóbusz-állomásig közlekedő 359 sz. járatot 5 perccel később közlekedtetjük. Ennek megfelelően a járat Mátészalka, autóbusz-állomásról 19.50 órakor indul, Csenger, autóbusz-állomásra 20.41 órakor érkezik és a közbülső megállóhelyeket is 5 perccel később érinti.
4327 Mátészalka - Porcsalma - Ura - Csenger autóbuszvonalon
  • a Porcsalma, kh. megállóhelyről munkanapokon 20.17 órakor induló, Csenger, autóbusz-állomásig közlekedő 351 sz. járatot 5 perccel később közlekedtetjük. Ennek megfelelően a járat Porcsalma, kh. megállóhelytől 20.22 órakor indul, Csenger, autóbusz-állomásra 20.55 órakor érkezik és a közbülső megállóhelyeket is 5 perccel később érinti.
4335 Mátészalka - Őr - Hodász - Nyírkáta autóbuszvonalon
  • a Mátészalka, autóbusz-állomásról a hetek utolsó iskolai előadási napján 19.45 órakor induló, Vaja, vá.bej.út megállóhelyig közlekedő 393 sz. járatot 5 perccel később közlekedtetjük. Ennek megfelelően a járat Mátészalka, autóbusz-állomásról 19.50 órakor indul, Vaja, vá.bej.út megállóhelyre 20.13 órakor érkezik és a közbülső megállóhelyeket is 5 perccel később érinti.
  • a Vaja, vá.bej.út megállóhelyről a hetek utolsó iskolai előadási napján 20.10 órakor induló, Mátészalka, autóbusz-állomásig közlekedő 424 sz. járatot 5 perccel később közlekedtetjük. Ennek megfelelően a járat Vaja, vá.bej.út megállóhelyről 20.15 órakor indul, Mátészalka, autóbusz-állomásra 20.37 órakor érkezik és a közbülső megállóhelyeket is 5 perccel később érinti.

cimlap_29_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr4514725861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása