A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Fontos információk az esti Kraszna Intercity utasainak.

2019. március 14. - Mátészalkaleaks

Pár napja egyik olvasónk, aki rendszeresen utazik  az alapesetben 19 óra 41 perckor Budapest felől érkező Kraszna Intercityvel Mátészalkáig, majd onnan Csenger irányába,  levéllel fordult hozzánk. Mivel 2019.március 11-től-2019.május 03-ig vágányzári menetrend van érvényben a Mátészalka-Debrecen vasútvonalon, ezért  a Kraszna Intercity 19 óra 46 perckor érkezik Mátészalkára. A helyközi buszok indulási időpontja 19 óra 45 percre van  előírva, a leginkább  érintett a Mátészalka-Csenger járat.

A levélíró kérdése az volt, hogy van-e lehetőség arra, hogy az EMKK járatainak menetrendjét módosítsák?

A MátészalkaLeaks csoport levéllel fordult az EMKK Zrt felé, amelyre a mai napon érkezett válasz.

Nem módosul a helyközi buszjáratok menetrendje, viszont a  busztársaság várakozási időt írt elő az érintett járatok számára, tehát ha nem késik a Kraszna Intercity, akkor van esélye elérni a Mátészalkán túl élő utazóközönségnek arra, hogy elérje  az alapesetben 19 óra 45 perckor induló buszjáratokat.

A szolgáltató levele az alábbiakban olvasható:

 

valasz_emkk.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3514688928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása