A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A balesetveszélyt mérsékelné olvasónk egy kihelyezett közlekedési táblával.

2019. február 28. - Mátészalkaleaks
Újabb levél landolt  a MátészalkaLeaks csoport postaládájában. Olvasónk,  Ábel kér segítséget ahhoz, hogy az út szélén parkoló személygépkocsik miatt ne kelljen veszélyes manővereket végrehajtania a Budai, Munkácsy és a Dózsa utcákon.
Tisztelt  Mátészalkaleaks!
 
Az alábbi közérdekű bejelentéssel fordulok a Mátészalkaleaks-hez, kérem legyenek szívesek segíteni abban, hogy eljusson az illetékesekhez. A Mátészalka belterületén található Budai Nagy Antal utca, Munkácsy Mihály utca és a Dózsa György utca közötti szakaszán az úttesten várakoznak a személygépkocsik. Ezzel a fent említett szakaszon balesetveszélyt hoznak létre, mivel az adott szakaszban egy kanyar és egy domb is van ami tovább fokozza a hely veszélyességét. A csúcsforgalom idején (reggel 7.30 és 8.30 között illetve délután 15.30 és 16.30 között) rendszeresen nehéz és veszélyes a haladás ott.
Javaslat: az említett szakaszon mindkét irányból legyen kihelyezve egy megállni és várakozni tilos KPM-BM közös rendeletében elfogadott tábla. 
59varakozni_tilos_800x800.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3514660273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása