A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Megérkezett a Közút válasza. Mindössze 250 méteren újul meg teljesen, a kátyúktól hemzsegő 49-es főút legkritikusabb szakasza.

2019. február 11. - Mátészalkaleaks

Ahogyan arról pár hete írtunk, kritikus állapotban van a 49-es főút, és azon belül a Csengersima és a Csengersima országhatár közötti szakasz. A MátészalkaLeaks csoport Papp Lajos videója alapján közérdekű bejelentést tett a Magyar Közút Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága felé amelyre a mai napon érkezett válasz.

Sajnos nagy pozitívumokat nem tartalmaz a levél, mindössze a legkritikusabb szakaszon, 250 méteren fog aszfalt terítőgép (finiser) használatával teljesen megújulni a főút. A  nagy számú kátyúkat, tartós javítással tavasszal, az aszfaltkeverő telepek beindulása után fogják majd kijavítani. Az út felújításához keresik az EU-s és hazai forrásokat.

 

A levél:

 

valasz_4.png

 

papp_lajos_csengersima.png

Az utat használók szerint, csak ezen a szakaszon három kilométer szinte alkalmatlan már  a közlekedésre.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6014621120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása