A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Hideg aszfalttal, soron kívül kátyúmentesítsék a 49-es főút Csengersima-Csengersima határátkelőhely szakaszt.

2019. január 24. - Mátészalkaleaks

Az egyik közösségi oldalra  felkerült egy olyan videó, amelyen a Csengersima irányából a Csengersima határátkelőhely felé igyekvő személygépkocsik a kátyúkat kerülgetve, gyakorlatilag szlalomozva haladnak.

Az útszakasz főleg  a Csengersima tábla környékén van kritikus állapotban. A kátyúk kerülgetése veszélyes lehet, hiszen a Csengersima/Petea felől érkező személygépkocsik és kamionok a hídra felhajtva  nem észlelik az éppen kátyúkat kerülgető sofőröket.

 

A MátészalkaLeaks  csoport közérdekű bejelentést tett a Magyar Közút Nonprofit Zrt felé, hogy a 49-es főút említett szakaszát  soron kívül, hideg aszfalt felhasználásával javítsák ki.

 

 

Videó: Papp Lajos

 

papp_lajos_csengersima.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7914587280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Róbert Kiszner 2019.01.26. 22:30:42

Talán ezt azokon a külföldieken kellene behajtani,akik ezt a szakaszt használják.Hisz nekik(tisztelet a kivételnek)még autópálya matricát se kell venni,és következmény nélkül követhetnek el bármit a közutakon.De a magyar majd megcsinálja:)
süti beállítások módosítása