A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Postai szolgáltatás: mások leveleit kapják meg egyes körzetek lakói Nagyecseden.

Példának okáért a Nagyecsed Város Önkormányzatának, az Árpád út 33 szám alá címzett Államkincstári levelet egy másik utca, 33-as szám alatti lakója kapta.

2019. február 08. - Mátészalkaleaks

A legnépszerűbb közösségi oldalon egy különös bejegyzésre lettünk figyelmesek, ahol a lakosság háborog, mivel rendszeresen mások levelei landolnak egyes körzetek postaládáiban, ráadásul a házszámok stimmelnek, de az utcák nevei egyáltalán nem.

Nagyecsed városában már huzamosabb ideje nincsenek megelégedve  a helyi posta szolgáltatásaival a polgárok,  erről már csaknem két éve újságcikk is született.

Most szintet lépett a felháborodás, és sorra záporoznak a kommentek a bejegyzéshez.

Sokan a közüzemi számláikat hiányolják, egyeseknek január 8-án kellett volna "jelentkezniük a munkanélkülibe" , de január 12-én kapták meg a levelet, de mégis a legérdekesebb az, hogy  Nagyecsed Város Önkormányzatának, az Árpád út 33  szám alá címzett Államkincstári levelet egy másik utca, 33-as szám alatti lakója kapta.

Pedig az önkormányzatnak szóló Államkincstári  levél "nem piskóta". A nagyecsedi helyzet megoldásra vár, ezért  a MátészalkaLeaks csoport pár érintettel együtt közérdekű bejelentés tett, hiszen a 

2013. évi CLXV. törvény,1. § /3.pontja szerint

aki olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja, közérdekű bejelentéssel élhet.
nevetseges.png
a_1.png
b.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6414615904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása