A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Már nyilvános a mátészalkai közmeghallgatás időpontja.

2018. november 23. - Mátészalkaleaks

Mátészalka Város Képviselő-testülete 2018.november 29-én,  17 órai kezdettel tartja éves közmeghallgatását, amelyre várnak mindenkit akit érdekelnek a helyi közügyek.

Amennyiben van olyan kérdése, amely közügy, tegye fel azt az eseményen. A közmeghallgatáson elhangzott, helyi közügyekkel kapcsolatos kérdésekre a képviselő-testület többnyire azonnal válaszol, bonyolultabb ügyekben pedig írásban.

A közügy fogalma: olyan társadalmi vagy társadalmi hatással bíró jelenségek minősülnek közügynek, melyek a közfelfogás szerint az egyén, azaz egy-egy ember érdekein túl mutatnak, és az egész közösség számára fontossággal bírnak.

A MátészalkaLeaks csoport egy Facebook eseményt erre az alkalomra, amely  azt a célt szolgálja, hogy minél többen értesüljenek a lehetőségről.

 

kozmeghallgatas1.jpg

Helyszín: Mátészalka, Hősök tere 9. III.emeleti tanácskozó terem

Időpont:  2018.november 29. 17 óra

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3314389988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása