A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Végre ! Pályázatot írtak ki a Kölcsey utcai ABC- áruház hasznosítására.

2018. szeptember 25. - Mátészalkaleaks

Már huzamosabb ideje zárva tart a Kölcsey utcán található, 3-as számú Coop ABC- áruház. Az ablakon átalakítás miatt zárva tábla, azonban a tervezett felújítás több mint egy éve várat magára. Az épület homlokzata elkezdett omladozni, az állaga csak romlik így kihasználatlanul.

A létesítmény  tulajdonosa a Kraszna Coop kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy pályázatot írtak ki az üzlethelyiség hasznosítására.

A helyiség rendkívül jó helyen helyezkedik el, hiszen a közelben  található a buszállomás, a vasútállomás, és a Kölcsey utca is igencsak nagy gyalogosforgalmat biztosít.

A pályázat részleteiről ismét érdeklődünk a Kraszna Coopnál, amennyiben választ kapunk a pályázati kiírást is közzétesszük az oldalunkon.

 

coop_3-as.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1814262255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása