A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Bottal üthetik az Intercity nyomát.

2018. szeptember 17. - Mátészalkaleaks

Több olvasónk is fordult már hozzánk azzal kapcsolatban, hogy a 110-es vasútvonalon tapasztalható rendszeres késések miatt, Debrecenbe érkezve sokszor bottal üthetik a Budapestre közlekedő Intercity nyomát.

Biztosan Önnel is előfordult már az, hogy a Mátészalkáról 7,9, és 11  óra környékén induló, Debrecenig közlekedő személyvonat 5-10 percet késett, és így lemaradt a Budapestre közlekedő Intercityről. Ilyenkor a helyjegy cseréje és az egy órás várakozás idegtépő tud lenni, főleg akkor, ha időre megy az állampolgár Budapestre.

A MátészalkaLeaks csoport legújabb menetrend módosítási kérelmének az a célja, hogy a  mátészalkai vonat érkezési és a budapesti vonat indulási ideje közötti intervallum a jelenlegi 5 percről legalább 10 percre növekedjen. Arra kértük az Északkelet-Magyarországi Közlekedésszervező Irodát, hogy javaslatainkat vegyék figyelembe a 2018/19. évi menetrend tervezésénél, valamint a vágányzári menetrendek készítésénél is.

 

1-es számú javaslat:

 

A Mátészalkáról 6 óra 54 perckor induló, Debrecenbe 8 óra 39 perckor érkező 6317-es személyvonat érkezési és a 8 óra 44 perckor Debrecenből, Budapest felé induló Délibáb 627-es számú Intercity vonat indulása közötti időt 5 percről, minimum 10 percre szükséges megnövelni annak érdekében, hogy a rossz állapotú Mátészalka-Debrecen vasútvonalról érkező 6317-es járat utasai nagyobb biztonsággal elérjék a Délibáb 627-es számú Intercity járatot.

 

2-es számú  javaslat:

 

A Mátészalkáról 8 óra 54 perckor induló, Debrecenbe 10 óra 39 perckor érkező 6327-es személyvonat,  és a 10 óra 44 perckor Debrecenből induló 1560-as számú Dália Intercity vonat indulási ideje közötti időt a jelenlegi 5 percről, minimum 10 percre szükséges megnövelni annak érdekében, hogy a rossz állapotú Mátészalka-Debrecen vasútvonalról érkező 6327-es utasai nagyobb biztonsággal elérjék a 1560-as számú Dália Intercity vonatot

 

debrecen-mateszalka-fmd-23-masolat-1024x576.jpg

A Budapestre igyekvő utasok sokszor már csak az Intercity hűlt helyét találják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9614246051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása