A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Akár még évekig is elhúzódhat a 471-es út Nyírmeggyes és Mátészalka közötti szakaszának felújítása.

2018. szeptember 10. - Mátészalkaleaks

A 471-es  számú másodrendű főút 73 kilométer hosszú, a Nyírbátor és Mátészalka közötti rész az egykori sóút része. Az út Nyírbátor és Mátészalka közötti szakaszán jelentős a forgalom, hiszen több  helyközi buszjárat is igénybe veszi, valamint a személy és teherforgalom résztvevői is szép számmal, hiszen van olyan nap amikor tízezernél is több jármű áthaladását regisztrálják.

Bár az elmúlt években történtek nagyobb léptekű felújítások a 471-es főúton, de  a leginkább rossz állapotban lévő Nyírmeggyes és Mátészalka  közötti, mintegy öt kilométernyi szakaszra még nem került sor, amelynek jelenlegi állapota  gondot okoz a közlekedőknek.

Állampolgári kérés alapján annak jártunk utána, hogy mikor várható az útszakasz felújítása?

A 471 sz. másodrendű főút 62+743-66+664 és 67+148-71+494 km szelvények közötti szakaszának felújítását a rövidtávú (4 éves) burkolat felújítási programunkban szerepelteti a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Ez a  burkolat felújítási program hazai finanszírozású. A 471 sz. főút Nyírmeggyes-Mátészalka közötti szakaszának állagmegóvását 15 tonna meleg keverékes kátyúzási javítással végeztünk eddig 2018. augusztusáig, írta a MátészalkaLeaks csoport közérdekű adatigénylésére Németh Zsolt, műszaki vezető mérnök a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóságának megyei fejlesztési és felújítási osztályáról.

fhatanfolt2.jpg

 Folt hátán folt, de legalább a kátyúk száma csökkent.

folt_hatan_folt.jpg

A kerékpárút épül. Melyik évben kerül sor a Nyírmeggyes-Mátészalka közötti szakasz teljes felújítására?

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6914233435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása