A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Parlagfűmező az Ipari úton, közérdekű bejelentést tettünk.

2018. augusztus 12. - Mátészalkaleaks

Egy hónappal ezelőtt, közérdekű bejelentésünk nyomán az Ipari úton elterülő parlagfűmezőt lekaszálták. Napjainkra már több mint kétszerezére hízott a fertőzött terület nagysága, így ismételten közérdekű bejelentést tettünk.

 

A levél:

 

Tisztelt Műszaki Iroda !

Az Ipari úti vasúti átjárótól, mintegy 40 méter hosszan a kerékpárút mellett található a 2018.július elején  a közérdekű bejelentésünk alapján az Önök által megtisztított terület.

 

A 2018. július első napjaiban végzett kaszálást köszönjük, de azóta több mint kétszeresére hízott az említett területen a parlagfüves terület nagysága, amely így mintegy 40 méter hosszú és 7 méter széles, pár nap múlva virágzó egyedekből  áll már.

A fertőzött terület nagysága, és annak  hamarosan virágzó állapota miatt szeretnénk kérni, hogy a területet soron kívül parlagfű- mentesítsék.

Reméljük, hogy közérdekű bejelentésünkkel segítettük munkájukat.

                                 Lintényi Levente

Vezető közösségszervező, MátészalkaLeaks csoport

18338.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9014177361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása