A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Komfortosabb vasúti kocsikat kapott a Kraszna Intercity.

A komfort nő, de a sebesség (még) nem ...

2018. június 02. - Mátészalkaleaks

A napokban hozzánk érkezett információk szerint,  felújított vasúti kocsikat  kapott a Mátészalka és Budapest között átszállás nélküli eljutási lehetőséget biztosító  Kraszna Intercity.  A témában megkérdeztük a vasúttársaságot, akik megerősítették a hírt.

Lecserélték a huzatokat, LCD monitorok kihelyezése, valamint a mobiltelefonok és laptopok töltésére alkalmas konnektorok felszerelése történt meg.

Idézet a levélből:

"A Budapest-Mátészalka között közlekedő InterCity vonatok nyíregyházi kocsikból állnak. Nyíregyházán jelenleg több mint 40 1. és 2. osztályú IC-kocsi van. A másodosztályú kocsikból húsz esetében már komfortosítást, szolgáltatási színvonal emelését szolgáló javítást is végeztek. Idén várhatóan további 7 kocsit újítanak fel, a többi jármű 2019 végére újul meg. A felújított kocsik a Kraszna IC-vel rendszeresen közlekednek. "

ilyen_volt_2.jpg

Ilyen volt.

 

ilyen_lett.jpg

Ilyen lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7314019434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása