A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Az utasellátó helyiségének hasznosításáról érdeklődünk!

Sokak szemét szúrja a kihasználatlanul kongó üzlethelyiség.

2017. június 13. - Mátészalkaleaks

A középkorú generáció tagjai még jól emlékezhetnek a mátészalkai vasútállomáson egykoron üzemelő utasellátóra. Bár valljuk be, nem igazán volt "nagy szám", de mégis színfoltja volt  az állomásnak.Amikor még törvényileg megengedett volt, nyerőgépek és játékautomaták biztosították a vendéglátó helyiség pörgését, majd szépen, lassan leépült a hely.

Már huzamosabb ideje kihasználatlan a helyiség, ezért most a MÁV Zrt-t kérdezzük arról, hogy milyen terveik vannak annak hasznosítására.

Ahogy véleményeket gyűjtöttünk felvetődött igény egy  kultúrváró létesítésésére. Vannak jó példák erre, Nyíregyházán és Debrecenben is.

 

A levél:

 

Tisztelt Máv Zrt!

 

Már hosszabb ideje nem működik a mátészalkai vasútállomáson az utasellátó. A nagy méretű helyiség kihasználatlan jelenleg.

 

Érdeklődni szeretnénk, hogy tervezik -e  a hasznosítását?

Ki jogosult azt  bérbe adni?

Mennyibe kerülne bérbe venni azt?

 

-Mátészalkaleaks csoport-

 

utasellato.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr4512590295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása