A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Közérdekű adatigénylés: mikor kezdődik a szúnyoggyértítés?

2017. június 02. - Mátészalkaleaks

Itt a nyár, és most arra vagyunk kíváncsiak, hogy a városban mikor keződik a szúnyoggyérítés, ezért közérdekű adatigénylést nyújtottunk be.

 

A levél:

 

Tisztelt Jegyző Úr!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján közérdekű adatigényléssel fordulok Önöhöz.

Adatigénylésem információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérem, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésemnek 15 napon belül tegyen eleget.

 

Kérdéseim:

Ki végzi a szúnyoggyéríést Mátészalka városában?

Mikor fog arra sor kerülni?

Milyen költségkeret van beállítva erre a költségvetésbe?

 

Lintényi Levente, Mátészalkaleaks csoport, közösségszervező

 

 

 

szunyog.jpg

 

A válaszok megérkezése után azt közzé tesszük, de nekünk az is megfelel ha feltöltik az információkat az önkormányzat weboldalára.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6212559035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása