A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Javult a vasúti kocsik minősége, de van még tennivaló!

Folytatódik a levélíró kampányunk, írj Te is levelet a MÁV vezérigazgatójának.

2017. április 23. - Mátészalkaleaks

Ahogyan arról többször is írtunk, a Mátészalka és Debrecen között közlekedő vasúti kocsik egyre gyalázatosabb állapotban vannak. Sokszor olyan olyan koszosak az ablakok, hogy azokon kilátni sem lehetséges, a műbőr űlések is rendszeresen beszennyezik az utazóközönség ruházatát.

Panasszal éltünk a MÁV felé, valamint felvettük a kapcsolatot Dávid Ilona MÁV vezérigazgatóval is. Jeleztük, hogy készek vagyunk a felettes szervükhöz a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Vasúti igazgatási osztályához fordulni.

Az utasok nagy örömére javult a vasúti kocsik minősége Mátészalka és Debrecen között. A panaszainkban említett problémákat igyekezett orvosolni a vasúttársaság.

Javult a világítás minősége és annak egyenletessége, valamint a tisztasággal kapcsolatban is történt elmozdulás.A vonalon közlekedő vasúti kocsik nagyobb része már mutat minőségi javulást.

Mindenesetre van még tennivaló, így továbbra is küzdünk azért, hogy a forró, nyári napokon biztosítson a MÁV védőitalt az utasok számára, illetve hogy igyekezzenek ezen a napokon a vasúti kocsik belső hőmérsékletének csökkentésére intézkedéseket tenni.

Kértünk arra is Dávid Ilonát,hogy csoportosítson át összegeket arra, hogy a Mátészalka-Debrecen vasútvonal menetesebessége rövid távon növekedjen.

 

Amennyiben Te is egytértesz követeléseinkkel, adj nyomatékot azoknak azzal, hogy Te is levelet írsz a MÁV vezérigazgatójának.Személyes e-mail címe a következő: david.ilona@mav.hu

 

Szállj be Te is a levélíró  kampányunkban, írd le, hogy neked miért lenne előnyös ha gyorsabbak lennének a vonatok mátészalka és Debrecen között.

 

    Internetes mémleaks_aprl.jpg

 

 

img_20170422_064812.jpg

Ragyogó  ablak, tiszta űlés.

img_20170422_064823.jpg

Tisztaság, és megfelelő világítás.

img_20170422_064839.jpg

Nem új, de felújított.

 

img_20170422_064844.jpg

 Egyre több a tisztább, nem műbőr űléses vasúti kocsi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1712448801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása