A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Új ügy: legyen akadálymentes a buszállomás és a közvetlen környéke !

2017. március 08. - Mátészalkaleaks

Hamarosan még egy ügybe bele áll a Mátészalkaleaks csapata. Az érintettek megszervezésével első körben azt szeretnénk elérni, hogy az  általunk már  több ügyben is sikeresen nyomás alá helyezett EMKK Zrt. (busztársaság) kezdje meg a mátészalkai buszpályaudvar akadálymentesítését.

Jelenleg, a buszállomás nem akadálymentesített, így nagy nehézséget okoz a kerekesszékeseknek az ott való közlekedés, illetve a  kocsiállások megközeleítése. Nem csak a kerekesszékesek vannak nehéz helyzetben ezen a területen, hanem a babakocsival közlekedők is, hiszen rendkívül nagy erőfeszítést igényel, evickélni  a kocsiállások között.

Második körben pedig a  buszállomás könnyebb megközelíthetőségét tűztük ki célul, ennek megvalósításához szükség lesz a helyi önkormányzat közreműködésére is, hiszen  az állomás közvetlen környékén található gyalogos átkelőhelyek egyike sem akadálymentesített. Sok év öröksége ez, de éppen ideje lesz annak,  hogy az akadálymentesítésben is elinduljon egy fejlődési folyamat Mátészalkán.

Részletek hamarosan...

 

 

 

1_1.png

2_1.png

3_1.png

 4.png

5.png

img_20170305_160646.jpg

kep.png

jozsiek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr212322717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása