A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Közérdekű adatigénylés. Maradhat pár újabb vasúti kocsi a Mátészalka- Debrecen vasútvonalon?

Nem tettünk le arról, hogy újabb vasúti kocsikon utazhassunk ezen a vasúti viszonylaton...

2017. február 06. - Mátészalkaleaks
A Mátészalka-Debrecen vasútvonallal kapcsolatban az alábbi kérdésekre (közérdekű adatigénylésekre) legyenek szívesek válaszolni, a hatályos törvények szerint 15 napon belül.
 
Amennyiben nem önök az adatgazdák, legyenek szívesek az adatigénylésünket továbbítani az illetékeseknek.
 
Kérdéseink:
1, Lezajlottak-e a Mátészalka-Debrecen vasúti viszonylatban közlekedő  ingavonati szerelvények járműveinek  járműjavítói fővizsgái? Ha igen, milyen eredménnyel?
 
2, Még a mai napon is láttunk  komfortosabb vasúti kocsikat ezen a viszonylaton. Ezek a vasúti kocsik maradnak szolgálatra továbbra is?
 
3,Ahogyan az előző válaszukban írták, "itt közlekedő ingavonati szerelvények járművei jelenleg járműjavítói fővizsgán vesznek részt, ennek okán kényszerülünk más típusú (ingavonati üzemre nem alkalmas) kocsik alkalmazására, amely többlet vontatójármű felhasználást, és ezáltal jelentős többlet  költséget okoz társaságunk számára." Milyen költségeket jelent ez nagyságrendileg, kérem forintosítsák. Miből tevődik ez a többletköltség össze?
Segítő közreműködésüket előre is köszönjük.
Mátészalka, 2017. február 06.
Üdvözlettel:
-Mátészalkaleaks-
ujkocsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6412189688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása