A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Ezt nem lehet szépíteni, ez nem szakszerű munka!

Nem csak ronda, de balesetveszélyes is !

2016. október 30. - Mátészalkaleaks

Szeptember közepe körül kezdték a fűtéscsöveket kicserélni, aminek nagyon örülünk, mert a korszerűsítés már nagyon ráfért, több esetben volt repedés, csőtörés, stb, -írja egyik olvasónk.


Viszont, a munka körülményeivel és az utca tisztaságával nagyon nem vagyunk megelégedve. A csöveket amiket kicseréltek, otthagyták, amiből már néhány szorgos egyén szépen el is tulajdonított néhányat. A szeméttel sem igazán tudnak mit kezdeni, ezt a mocskot kell már néznünk nap mint nap.

Semmilyen jellegű tájékoztatást nem kaptunk, hogy mikor lesz készen, mikor lesz az eredeti (!!) állapot visszaállítva. Gondolok én most itt arra, hogy a térkövet megint csak visszarakosgatják és beszakad, mert az alapját kibontották, pl. Szerintem az is hozzátartozik, hogy ezeket normálisan helyrehozzák. Mellékelek néhány fotót is az utcáról, ezek ma készültek.

 

14881198_1123208327760538_796076743_o.jpg

Ennél még  Mekk Elek is szebben dolgozik, írja olvasónk.

14894612_1123208394427198_1921420249_o.jpg

Tagjaink, közérdekű bejelentéssel fordultak az önkormányzathoz.

Tisztelt Önkormányzat
 
Az alábbi közérdekű bejelentéssel fordulok az önkormányzathoz, kérem legyenek szívesek kivizsgálni bejelentésemet, és megtenni a szükséges intézkedéseket.
A Szokolay utcán lévő állapotokra szeretném felhívni a figyelmet .
 
Szeptember közepe körül kezdték a fűtéscsöveket kicserélni, aminek nagyon örülünk, mert a korszerűsítés már nagyon ráfért, több esetben volt repedés, csőtörés, stb.

Viszont, a munka körülményeivel és az utca tisztaságával nagyon nem vagyunk megelégedve. A csöveket amiket kicseréltek, otthagyták, amiből már néhány szorgos egyén szépen el is tulajdonított néhányat. A szeméttel sem igazán tudnak mit kezdeni, ezt a mocskot kell már néznünk nap mint nap. Semmilyen jellegű tájékoztatást nem kaptunk, hogy mikor lesz készen, mikor lesz az eredeti (!!) állapot visszaállítva.
Gondolok én most itt arra, hogy a térkövet megint csak visszarakosgatják és beszakad, mert az alapját kibontották, pl. Szerintem az is hozzátartozik, hogy ezeket normálisan helyrehozzák. Mellékelek néhány fotót is az utcáról, ezek ma készültek.
 
Remélem, hogy sikerült segíteni a munkájukat, és bízom benne, hogy megvizsgálják a Szokolay utcán lévő helyzetet, és megteszik a szükséges intézkedéseket.Az én véleményem szerint nincs jól elkerítve  a munkaterület, a gödrök fedetlenek, az éles/rozsdás csövek pedig a földön hevernek, azokban  bárki eleshet.
 
Ez így nem szabályos.
 
Bejelentésem az alábbi törvényen alapul,

2013. évi CLXV. törvény,1. § /3.pont

"Közérdekű bejelentés: olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja. A közérdekű bejelentés javaslatot is tartalmazhat."
 
2016.október 30.
 
Üdvözlettel:

Gaál Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1911916511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása