A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Levelet írtak az érintettek, a Közlekedésszervező iroda vezetőjének!

2016. szeptember 27. - Mátészalkaleaks

Tisztelt Vezető Úr!

Ahogyan olvastam az újságokban és az Interneten, a EMKK Zrt.Önökhöz továbbította a mátészalkai  Rácz kerti lakosok menetrend módosítási  kérelmét.Elnézést hogy levelemmel zavarom, de szerettem volna Önhöz közelebb hozni a problémánkat, hogy minden tényt ismerve tudjon javaslatot tenni.
Szeretnénk, ha a  Debrecen-Nyírbátor  és Nyíregyháza-Nyírbátor felől érkező buszok megállnának a Mátészalkára beérve  a TÜZÉP megállóhelyen, valamint a Kórház után található, jelenleg kihasználatlan Nefelejcs csárda előtti megállóhelyen ,mert így megkímélnének minket időseket  a buszállomástól való gyaloglástól, és a súlyos csomagjaikat cipelő, ingázó fiatalokat is tehermentesítenék.
Mi,a kik sokat járunk a Debreceni klinikára, vagy a Nyíregyházi kórházba, nagyon ramaty állapotban vagyunk testileg, és nagy segítség lenne ha megállítanák ezeket a buszokat az említett két megállóhelyen.Mivel Mátészalkán alig van helyi buszjárat, csak gyalog tudunk közlekedni az állomástól a  Rácz kertbe, a taxi meg nem a kispénzű nyugdíjasoknak való.
A másik javaslat az volt, hogy Debrecenből indítsanak olyan gyorsított járatot vagy járatokat, amelyek a vonat menetidejénél gyorsabban érnek Mátészalkára.Sajnos a vonat megbízhatatlan, csaknem 110 perces az út, de állandóak a késések.
Ha lenne olyan busz, ami gyorsabban érne Mátészalkára, és szintén megállna a városon belül  egy-két megállóhelyen, akkor többen utaznának rajra, mert ugye senkinek nem mindegy az, hogy kell-e gyalogolni az állomásról, vagy éppen kényelmesen, szinte pár méterre a lakóteleptől le tud szállni. Másrészt, a vonatoknál sokkal tisztábbak és kényelmesebbek az Önök járatai.
A levélben leírtak megszívlelésével nagyban megkönnyítenénk az életünket, hiszen több ezren laknak itta Rácz kertben és környékén.
Köszönöm, hogy elolvasta a levelemet. Jó egészséget kívánok
levelezes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2811746411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása