A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Feszültség a közmunkások és a lakók között a Keleti lakótelepen!

2016. augusztus 31. - Mátészalkaleaks

Üdv! Nem tudom, hová fordulhatnánk a problémánkkal, igy feleték jelzem. A nyár folyamán, a Szokolay utcán a közmunkások több kárt csinálnak, mint hasznot. A "munkaidejük" kezdetétől annak végéig orditanak, veszekednek, trágár jelzőkkel illetik egymást, énekelnek, illetve, ha valaki jelzi feléjük, hogy vegyenek már vissza kicsit a hangjukból, akkor az egybol "k.cs.g magyar", stb. Az már csak hab a tortán, hogy egész nap a földön húzzák a lapátot, a munkájuk pedig nincs elvégezve, a házgondnokok takaritanak még utanuk is. Sajnos egesz nyáron ez ment, tenni ellene nem lehet, vagy legalábbis az itt élők nem tudjak mit tehetnének ez ellen. Amennyiben ti tudtok megoldást a dologra, kérek jelezzétek. Köszönöm!

Sukta Róbert

 

Kedves Róbert!

Köszönjük leveledet.Sajnos sok panasz érkezik a közmunkásokkal kapcsolatban. Értjük a problémátokat,  és igyekszünk segíteni a megoldásában. Fontos megjegyezni azonban, hogy vannak becsületesen dolgozó közmunkások, lásd. pld. Rácz kert, minden a munkafelügyelőtől függ. Éljetek panasszal az önkormányzat felé, amelyben írjárok le  szemléletesen a problémátokat. Kérjétek, hogy vizsgálja ki az önkormányzat a panaszotokat.

Panaszotokat az alábbi személyeknek tudjátok továbbítani, amennyiben nem kaptok kielégítő választ 30 napon belül, írj ismét nekünk.

 

Üdvözlettel, a Mátészalkaleaks csapata

 

Oláh András, önkormányzati képiselő:  e-mail:  olah-andras@index.hu

Közfoglalkoztatási ügyintéző,Hermanné Hornyák Diána: e-mail: hornyakdiana@mateszalka.hu

 

10000.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8111666654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása