A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Összefognak a kerekesszékesek az akadálymentesített felüljáróért !

2016. augusztus 29. - Mátészalkaleaks
A Mátészalka gyalogosfelüljáró, ismertebb nevén a Repülőhíd,  az Újtelepi városrészt köti össze  a belvárossal.Mivel jelenleg egyáltalán nem akadálymentesített a stratégiai jelentőségű felüljáró, a kerekesszékesek és a mozgásukban nagy mértékben akadályoztatott állampolgárok összefognak, hogy rábírják a tulajdonost, az államot, hogy belátható időn belül próbálják meg  akadálymentesíteni a felüljárót.
Céluk elérésének érdekében, most közérdekű adatigényléssel fordultak a MÁV Zrt-hez, hogy megtudják azt, tervbe van -e véve az akadálymentesítés.

Tisztelt MÁV!
Érdeklődni szeretnék, hogy tervezi-e a tulajdonos Magyar állam, illetve a vagyonkezelő Máv ZRT. a Mátészalkai vasúti gyalogfelüljáró akdálymentesítésést?
Jelenleg egyáltalán nem akadálymentesített a Mátészalka két városrészét összekötő, stratégiai jelentőségű híd.
Sajnos sokan vagyunk mozgáskorlátozottak a híd Mátészalka  Újtelep városrészén, és mivel nem akadálymentes a híd és gépkocsink sincs, így csaknem  3 kilométeres kitérővel tudunk eljutni a Mátészalkai Kórházba.Csak a közvetelen környezetemben, körülbelül 30 kerekesszékes és a mozgásában nagy mértékben korlátozott embet érint  a probléma.
Várom megtisztelő válaszukat.
Üdvözlettel: Csák Emese, kerekeszékes
allomas2.png
kerekesszek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2711660392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása