A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Új ügy: Még nem veszélyes, de mindenképpen aggodalomra ad okot a Repülőhíd állapota!

2016. augusztus 01. - Mátészalkaleaks

Az Újtelep városrészt a belvárossal összekötő Repülőhíd állapota jelenleg még nem veszélyes, de mindenképpen aggodalomra ad okot.

A betonlépcsők nagy hányada hosszában megrepedt, valamint egyes fémszerkezetek már a korrózió áldozatvá estek, így  mátészalkai civilek, a Mátészalkaleaks segítségét igénybe véve közérdekű adatigényléssel fordultak Mátészalka város jegyzőjéhez, hogy még időben meg lehessen akadályozni azt, hogy veszélyessé váljon a helyzet.

Ez az ügy sokakat érint, hiszen a híd szinte megkerülhetetlen a újtelepi lakosok számára, valamint az újtelepi városrészen két középfokú oktatási intézmény található.Egy-egy forgalmasabb napon több mint ezren használják  a hidat.

 

A levél:

 

Tisztelt adatgazda!

 

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján közérdekű adatigényléssel fordulok Önhöz.

 

Kérem, hogy az alábbi adatokat részemre szíveskedjen kiadni :

- a mátészalkai Repülőhíd önkormányzati tulajdonban áll -e?

- Mikor végeztek  állapotfelmérést a hídon és annak mi lett     az eredménye?Amennyiben rendelkezésre állnak a    vizsgálatról készült dokumentumok, azokat legyen szíves mellékelni.

-milyen időszakonként vizsgálják és ki a híd állapotát?

-mikor várható nagyobb kaliberű feújítás a hídon?

Adatigénylésem információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérem, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésemnek 30 napon belül tegyen eleget. 

Amennyiben a világhálón elérhetőek az általam kért információk, kérem, hogy az adatszolgáltatást az adatot tartalmazó nyilvános forrás megjelölésével szíveskedjen teljesíteni a törvény 30.§ (2) bekezdésével összhangban.

 

Amennyiben nincsenek az általam kért adatok birtokukban, kérem jelöljék meg az válaszlevelükben, hogy ki az adatgazda.

 
​2016. augusztus 01,  Mátészalka
img_20160729_090518.jpgimg_20160729_090525.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr218927974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása