A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Szemétdombbá vált a repülőhíd környéke!

2016. július 12. - Mátészalkaleaks

Áldatlan állapotok uralkodnak a repülőhídnál. Jelentős mennyiségű szemetet találhat a hídon átkelni szándékozó. A fellelhető  repertoárban  többek között szerepel: használt cipő, gumióvszer, pelenka,és fecskendő is. Nem csak a híd környéke, de maga a híd is rendkívül koszos, tele van szeméttel.

Kisebb-nagyobb városokban bevett szokás, hogy minden tavasszal a hidakat és főbb közlekedési csomópontokat nagy nyomású berendezésekkel megtisztítják az éves kosztól. A repülőhíd is megérett egy ilyen tisztításra.

A Mátészalkaleaks csapata ezért kéri  Mátészalka város önkormányzatát, hogy tegyen meg mindent a híd és közvetlen környezetének mielőbbi  megtisztításának az érdekében.Ezért,  a mielőbbi megoldás érdekében, tagjaink levéllel fordultak az önkormányzathoz.

 

img_20160708_171607.jpgimg_20160708_171617.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr178883608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása