A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Új év, régi elszántság!

2016. január 13. - Mátészalkaleaks

Kedves Olvasók ! Egy kicsit nehezen indultunk a karácsonyi lustálkodás és a szilveszter után, de újra itt vagyunk, a szokásos elszántsággal.

Sikeres évet zártunk 2015-ben, hiszen csaknem 1800-an kedvelik a Mátészalkaleaks oldalát a  Facebookon, és már felvetődött a terjeszkedés élehetősége is.Többször szerepeltünk a  Kelet Magyarország napilapban, a Szabolcs Online oldalán, de a  Hír televízióban is,

Ebben az évben el akarjuk érni, hogy Nyíregyháza és Mátészalka között változzon a szombat délutáni és esti menetrend, és végre el lehessen jutni 16:35 után is a megye második legnagyobb városába.

El akarjuk érni, hogy  a MÁV ne károsítsa meg minden egyes utazás alkalmával a Mátészalka - Debrecen viszonylatban közlekedőket, 90 ft-tal.

Segítséget kívánunk nyújtani ahhoz, hogy a Mmátészalkai helyi közlekedés olcsóbb legyen.

Elő akarjuk segíteni azt, hogy a mátészalkai Parkerdő ismét közkedvelt közösségi térré váljon.

Egész évben elérhető az INFO-vonalunk, ahol bárki elmondhatja a várossal kapcsolatos problémáit.Fordulhatnak hozzánk Facebookon is, ahol akár anonim ügyintézést is biztosítunk.

 

Minden adott egy sikeres és eredményes 2016. évhez.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr488268428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása