A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A Telekom megszüntette a személyes befizetéseket Mátészalkán

2016. január 13. - Mátészalkaleaks

2016. január 01-től nagy csapás érte Mátészalka térségének Telekom ügyfeleit, hiszen a mátészalkai partner irodában már nem lehet személyesen befizetni a számlát, így aki nem rendelkezik bankkártyával vagy Internet eléréssel, az megszívta.

Nem ez a szolgáltató első húzása, hiszen, még 2012-ben, csaknem fél éven keresztül 142 forintos tranzakciós díjat számított fel a személyesen, illetve a postai úton befizetett számlák után.

A mátészalkai partner iroda előtt több dühös előfizetővel találkoztunk, akik elmondták,: nagy segítség volt nekik a mátészalkai, azonnal lekönyvelendő befizetési lehetőség, hiszen sajnos nem mindig tudják befizetni időben a csekkeket

A postai befizetés nem teljesül azonnal, csak mintegy 48 óra alatt kerül rá az összeg a Telekom számlájára,- ezt a tájékoztatást adta a Magyar Posta zRT ügyfélszolgálata.memmm.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr988268496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása